Polymo Boten

Onderhoud en vakmanschap in de scheepsbouw.

Over Polymo

Hoe het allemaal begon:

Mohamed is geboren in Marokko en is op jonge leeftijd geëmigreerd naar Nederland. Voor ongeveer 17,5 jaar is hij als assistent-bedrijfsleider aan het werk gegaan bij het bedrijf Bik/Ubbink Garden B.V. Hier begon hij eerst met het maken van producten, vervolgens werd hij gepromoveerd tot meewerkend voorman. Tenslotte werkte hij als assistent-bedrijfsleider en was hij verantwoordelijk voor zowel productie als het personeel. Wegens verhuizing naar Duitsland stopte het hier voor hem en ging hij voor een jaar aan de slag als kwaliteitscontroleur voor het bedrijf LM Wind Power. Hier was hij tevens verantwoordelijk voor het maken van de producten, het geleverde materiaal en de gehele productie.

  • Victoire Werf

Al met al waren het leerzame werkjaren, maar zijn échte passie lag en ligt nog steeds in de scheepsbouw. Dat liet Mohamed zien door als werknemer hard aan de slag te gaan bij Victoire werf in 2001. Hier heeft o.a. de Victoire 933, 1044, V-35, 1122, 1270, V-37, 42 classic en V-51 gebouwd. Ook heeft hij de mal gebouwd van de Victoire 51 en twee casco’s zelfstandig gemaakt. Naast het bouwen van schepen, repareerde en poetste Mohamed ook schepen en werkte ze tussentijds ook af. Verder maakte en monteerde hij roeren, scheggen en kielen van schepen. Mohamed heeft bij Victoire Werf als werknemer gewerkt totdat de werf failliet ging in 2005. Dit was een grote schok en daarom heeft hij hard meegeholpen met de eerste doorstart om Victoire werf weer op rolletjes te laten lopen. Helaas was het in 2008 einde verhaal voor Victoire werf.

  • Polymo Boten:

In 2006 is Polymo Boten opgericht door Mohamed el Nasire. Inmiddels zijn we meer dan 12 jaar verder en is ”Mo” een begrip geworden in de Nederlandse polyester wereld. Mohamed el Nasire komt uitgebreid en veelzijdig voor in havens als Waterland Yacht Charter, Andijk scheepstechniek, Jachthaven Medemblik, Reggata Center etc.

  1. Mooie website Mohammed….!

  2. grullemans

    ik heb twee mails gestuurd naar m.elnasire@polymo.nl en info@polymo.nl
    krijg beiden terug

    Roberg grullemans

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén